Про салон

LaserVille - це міжнародна мережа центрів лазерної епіляції. У нас є 5 салонів в Києві, та 1 салон у Варшаві.  Епіляцію ми проводимо на сертифікованому італійському обладнанні компанії DEKA - MOTUS AX за технологією MOVEO. Застосовується олександритовий лазер нового покоління. Це динамічна епіляція, яка робить процедуру безболісною, за рахунок сапфірового наконечника, що охолоджує імпульс до 15 градусів, безпечною, комфортною і ефективною. Цей лазер впливає на будь-який колір волосся і будь-який фототип шкіри. Можна проводити процедуру навіть на засмаглій шкірі. Також сама процедура проходить доволі швидко за рахунок роботи в динаміці. Зараз, в LaserVille, діє знижка 50% на вищу по вартості зону,  при першому візиті.

Що також важливо, всі наші салони не залежать від вимкнення світла, ми працюємо з генераторами, тому Ви без вагань можете планувати свій запис і не переживати, що вимкнення електроенергії зруйнують Ваші плани.

Часто нас запитують чи видаляє наш лазер світле волосся?

Так, ми працюємо зі світлим волоссям також. Олександритовий лазер вважається найпотужнішим лазером та, завдяки технології Мовео, лазер видаляє навіть дуже світле волосся, тому що імпульси діляться на під імпульси, що дає можливість проходити по зоні 6-8 разів, при необхідності - більше і це не завдає ніякої шкоди шкірі.  Зазвичай на інших лазерах можливість проходження по одній зоні - 1-2 рази.

При першому візиті у Вас буде обов’язкова консультація зі спеціалістом, де спеціаліст детально розповість Вам про весь процес видалення волосся і Ви також  можете задати всі питання, що Вас цікавлять - спеціаліст з радістю на них відповість.

За детальнішою інформацією звертайтесь за номером телефону: 
050 756 36 02
Або пишіть нам в інстаграм: 
https://instagram.com/laser_ville?igshid=MDM4ZDc5MmU=

У Варшаві Ви можете знайти нас за адресою: 
al. Jana Pawła II 27 Nowa Wola, Warszawa, Poland.
Зв’язатись можна за номером +48 573 504 310
Або пишіть нам в інстаграм і ми обов’язково Вас зорієнтуємо по Вашому питанню:
https://www.instagram.com/laser_ville_pl/

Поряд

1 / 5